Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 15 de maig del 2017

Olot 2017

Amb una mica (per no dir massa) de retard (diuen que val més tard que mai... oi?), aquí us deixem amb el foto-reportatge de la sortida que es va fer el passat 18 de març a Olot!

Llevant-nos ben d'hora ben d'hora, uns sortint de Cassà i d'altres des de Girona, els Cargols varem gaudir d'una molt bona jornada fent una de les nostres sortides més populars que fem anualment: La sortida a Olot per el carril bici!



I com no, en aquestes sortides, no pot faltar mai un bon esmorzar per recuperar forces! Com ja Ă©s habitual en aquesta sortida, amb parada a Les Planes d'Hostoles al restaurant La Caseta.



I amb la panxa plena, amb les energies recuperades, varem continuar pedalant! Alguns, amb tornada cap a casa, d'altres a fer un tall més fins on aguantin les cames, altres esperant allà mateix i els més valents acabant d'arribar a Olot!





Així doncs, amb la sortida feta i per l'hora que era, ens varem parar de nou a La Caseta per dinar per la bona acollida que ens varen fer, on es varem ajuntar uns quants Cargols més per fer uns riures i passar una molt bona estona tots plegats!





Com no, no podien faltar els "selfis" del Cargol selfi!


Així doncs, després d'una molt bona estona tots plegats i amb la panxa plena, varem tornar cap a casa tot xino-xano sense cap accident a destacar... només que algun cargol sembla que volia descansar i es va estirar una estona per reposar les cames...!


AquĂ­ us deixem amb el vĂ­deo de la sortida:


Salut i pedals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici